Sök

Mångsidig, praktisk och hälsosam. HOP’s hetluftsfritös kan placeras var som helst och den kan användas för att tillaga alla typer av frysta produkter avsedda för fritering.
Den patenterade hetluftsfriteringen garanterar perfekta, pålitliga resultat med välsmakande och hälsosam mat. Hetluftsfritösen är perfekt för att tillaga ett stort utbud av produkter helt utan olja vilket ger mat med minskad fetthalt och mindre kalorier än produkter tillagade i en traditionell fritös. Dessutom helt utan kostnad för fritösolja.

Klicka på bilden för att komma till Hop's sida på YouYube och se alla filmerna.

HOP är utrustad med kondensering och kräver inte fläktkåpa, PRO.P har dessutom automatiskt rengöringssystem.

Möjligheten att använda USB för att ladda upp tillagningsprogram gör HOP idealisk för kedjor med krav på likvärdiga tillagningsresultat och enkelt handhavande.

HOP finns även i utförande för anslutning till 1-fas 230V, i kombination med kondensering gör detta att HOP kan användas och placeras i stort sett var som helst. HOP kräver avloppsanslutning, PRO modellerna med självengöringsprogram kräver även kallvattenanslutning.

Se de olika HOP modellerna - klicka här

Anläggarv. 10
Handens industriområde
136 44 Handen
Tel: 08-556 218 80
Fax: 08-556 218 89
info@abm-ab.se

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningar eller bilder på denna hemsida.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår