Sök

Twin Go är Top Line moduler med två framsidor.. På de moduler där det är läpligt finns en panel på varje sida för att man enkelt skall kunna jobba från båda håll. Två stationer använder samma spis (endast 900 mm djup) och på så sätt utnyttjas både utrustningen och golvytan i köket maximalt.

Palux erbjuder med sin TopLine serie det allra bästa marknaden har att erbjuda när det gäller kvalitet, ergonomi, flexibilitet och driftsekonomi. Med Palux TopLine får du ett kök med mycket hög kapacitet på liten golvyta som är enkelt att hålla rent och som förbrukar väldigt lite energi. Kraftfulla ergonomiskt utformade enheter med minimal värmestrålning ger dina kockar ett drömkök att jobba i. Du får ett kök som är helt anpassat efter dina önskemål - men som även kan utvecklas och förändras i takt med att din verksamhet gör det.

De moduler du väljer till din spis sammanfogas med ett patenterat system som gör att toppskivan blir helt tät. Modulerna kan sedan placeras på kylbänk eller underskåp - öppna, med dörrar eller draglådor - alla tänkbara varianter finns för att du skall på en spis som passar just din verksamhet perfekt.

Se de olika delarna i Top Line systemet

Anläggarv. 10
Handens industriområde
136 44 Handen
Tel: 08-556 218 80
Fax: 08-556 218 89
info@abm-ab.se

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningar eller bilder på denna hemsida.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår